ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Wakushoppu 2/2012 Série improvizované hudby Wakushoppu se během roku existence stala důležitou součástí hudebního dění. Na druhém letošním večeru vystoupí noiseoví Lovci lebek a duo Jorge Boehringer & K!amm. Nejprve zvlášť a posléze všichni dohromady... další tipy
Karate - Rap - 80. léta... více Freeky tanečníci a freeks v novém videoklipu jihoafrické skupiny Die Antwoord I Fink U Freeky... více Skupina The Flaming Lips, která bude patřit mezi hlavní taháky letošních Colours of Ostrava předělala skladbu I Want You (She's So Heavy) od The Beatles... více Nancy Holt mluví a vzápětí slyší vlastní slova... více Alan Moore a Occupy London... více Modeselektor feat. Otto von Schirach: Evil Twin... více
úvod > diskuse > > Akademická jatka (č. 39/2... > doufam, ze aktivita pana ...

téma: doufam, ze aktivita pana Pavlika nezapadne

téma je z fóra: Akademická jatka (č. 39/2008)

doufam, ze aktivita pana Pavlika nezapadne

vzhuru do zbrane! | 02. říjen 2008 11:36

Da to praci, ale chce to spojit vsechny humanitni katedry a to i v dalsich vetsich univerzitach. Hlasme se o slovo, dokus mame jeste nejake posluchace. Kresadlova

RE: doufam, ze aktivita pana Pavlika nezapadne

irena reifová | 03. říjen 2008 09:45

Petrova iniciativa je skvělá. Nedáš sem, Petře, informaci o tom, zda se ti sešly nějaké reakce? (Kromě mojí... :) )
A také: pokud tuto diskuzi čtou ti, kterých se týká, zajímá je nebo jim leží na srdci stav výuky a vědy v humantiní a sociálněvědní oblasti - přeposílejte!

RE: doufam, ze aktivita pana Pavlika nezapadne

Petr Pavlík | 03. říjen 2008 10:14

Ireno, děkuji za upozornění :-), zatím jsem vyčkával. Dosud mne kontaktovali čtyři lidé ze tří relevantních fakult UK, ale doufám, že zareagují i vyučující z dalších fakult, i mimopražských.

Setkal jsem se přitom s obavou, že hlas jednotlivce nemá velkou váhu. Na to odpovídám rčením: "Pokud si myslíte, že jste příliš malí na to, abyste něco změnili, zkuste strávit noc v místnosti s komárem."

První schůzku plánuji zorganizovat v týdnu od 13. do 17. října. Petr Pavlík