ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Wakushoppu 2/2012 Série improvizované hudby Wakushoppu se během roku existence stala důležitou součástí hudebního dění. Na druhém letošním večeru vystoupí noiseoví Lovci lebek a duo Jorge Boehringer & K!amm. Nejprve zvlášť a posléze všichni dohromady... další tipy
Karate - Rap - 80. léta... více Freeky tanečníci a freeks v novém videoklipu jihoafrické skupiny Die Antwoord I Fink U Freeky... více Skupina The Flaming Lips, která bude patřit mezi hlavní taháky letošních Colours of Ostrava předělala skladbu I Want You (She's So Heavy) od The Beatles... více Nancy Holt mluví a vzápětí slyší vlastní slova... více Alan Moore a Occupy London... více Modeselektor feat. Otto von Schirach: Evil Twin... více
úvod > diskuse > > editorial (č. 13/2009) > Kdo ještě nemá kartu? 

téma: Kdo ještě nemá kartu?

téma je z fóra: editorial (č. 13/2009)

Kdo ještě nemá kartu?

MUDr. Pavel Bém | 26. červen 2009 20:37

Stále mne nějací rádobynovináři otravují s tím, že zbytečně utrácím. Podívejte se, jednak to nejsou moje peníze (já jsem si svých 3,5 milionu, které jsem dostal jako odstupné za hradčanský byteček s regulovaným nájemným svědomitě uložil) a jednak to není úplně zbytečné. Já propaguji Prahu jako nikdo jiný. Dovedete si představit, kolik byste za takovou propagaci museli zaplatit reklamní agentuře? Obecně platí, že veřejná správa neumí vydělávat peníze. Ona od toho vlastně není. Samospráva spíše peníze utrácí. Ano, je to jejím posláním.