ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Wakushoppu 2/2012 Série improvizované hudby Wakushoppu se během roku existence stala důležitou součástí hudebního dění. Na druhém letošním večeru vystoupí noiseoví Lovci lebek a duo Jorge Boehringer & K!amm. Nejprve zvlášť a posléze všichni dohromady... další tipy
Karate - Rap - 80. léta... více Freeky tanečníci a freeks v novém videoklipu jihoafrické skupiny Die Antwoord I Fink U Freeky... více Skupina The Flaming Lips, která bude patřit mezi hlavní taháky letošních Colours of Ostrava předělala skladbu I Want You (She's So Heavy) od The Beatles... více Nancy Holt mluví a vzápětí slyší vlastní slova... více Alan Moore a Occupy London... více Modeselektor feat. Otto von Schirach: Evil Twin... více
úvod > diskuse > > eska2látor 3 (č. 2/2010) > recenze Rytmusova Krale

téma: recenze Rytmusova Krale

téma je z fóra: eska2látor 3 (č. 2/2010)

recenze Rytmusova Krale

Valerie | 29. leden 2010 02:03

Četla jsem Vaší recenzi na cd Kral od Rytmuse, je výborná. Vystihl jste to přesně, lépe už to říct nelze. Je mi líto,že je ta deska tak špatná, mám od něj ráda hodně dřívějších kousků, nejvíc asi Cigánsky sen. S Kontrafaktem se ta laťka asi ještě chvíli udrží ale tohle sólo je katastrofa a díky, že jste to napsal naplno. Mnoho recenzí co jsem četla bylo patolízalských, chodilo kolem horký kaše nebo to byla přímo placená reklama. Nejhroznější je ta příšerná setrvačnost davu, která tohle kupuje i když je to už šmíra.

RE: recenze Rytmusova Krale

lr | 01. únor 2010 20:27

diky, no byla to spise takova recenzicka a pravdou je, ze ty ohlasy v jinych mediich jsou k Rytmusovi snad az prilis uctive(jenze ono neni proc, coz rikam jako fanousek KF a ostatne i Bengora)