ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Benefiční aukce na záchranu časopisu Ateliér Dne 13. 6. 2013 v 18 hodin se uskuteční v prostorách Aukční síně a galerie Vltavín, Masarykovo nábřeží 36, 110 00 Praha 1, www.galerie-vltavin.cz, tel: 224 930 340, fax: 224 934 608, benefiční aukce na záchranu časopisu Ateliér... další tipy
Režisér Paul Schrader natočil podle scénáře Breta Eastona Ellise snímek The Canyons a sestříhal k němu teaser v duchu kinematografie 50. let... více Letošní držitelé hudební ceny Mercury, Alt-J, vyslali do světa divný klip ke skladbě Fitzpleasure... více The Man With The Iron Fists Soundtrack... více Záznam koncertu skupiny New Order z Berlína... více
úvod > diskuse > > Hudba, po které zblbnete?...

fórum: Hudba, po které zblbnete? - hudební zápisník (č. 9/2009)

diskusní fórum ke stránce: Hudba, po které zblbnete? - hudební zápisník

jen tak

M. Kozelka | 11. květen 2009 12:42

Je úplně jedno co posloucháte. Sázím do sebe od free-jazzu přes Xenakise všechno - anarcho-punk, elektroniku, atd. Když jsem seděl v autobude na americký dálnici, zněly mi v uších denverivy Country Roads. Nedokážu si představit, že by se mi vybavilo něco jinýho. Ať jdou intoši do prdele s překomplikovanou hudbou. Většinou sami žijou jednoduchý životy a komplikovanou hudbou si kompenzujou vlastní zbytečnost. Českou pop-mizic bych dal na seznam teroristů...

xenakiss?

širokko | 11. květen 2009 09:50

A co když se mi líbí Kiss i Xenakis? To jsem při každém poslechu jinak blbej?

Relevance

hass | 11. květen 2009 08:09

Po pravdě, pohledem na graf mi to taky přijde celkem pravdivý. Sice Floydi mohli být pro přemýšlivější, ale co :o)

hm

jana k | 10. květen 2009 15:43

jen si me kamenujte, ale podle me to vypovidaci hodnotu ma. co je rasistickeho na tom. ze trouboidum staci limp bizkit a chytrejsi poslouchaji narocnejsi hudbu? mame poslouchat sracky bez predsudku?.)

RE: hm

Michal Š. | 12. květen 2009 20:04

Ano, výpovědní hodnotu to má: FacebookMakesYouDumb!