ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Nosorožec na Nové scéně V roce 1960, kdy měla francouzskou premiéru, byla hra Eugèna Ioneska chápána jako metafora vzniku kolektivistických totalitních režimů. Že se Nosorožec již osm měsíců po této premiéře objevil v Divadle E. F. Buriana, bylo vskutku pozoruhodné... další tipy
Nový snímek Paula Thomase Andersona s názvem The Master bude mít premiéru 12. října... více Čert vem Ratha, hokej i záhadného tvora, natočeného v blízkosti podmořského ropného vrtu nedaloko Britských ostrovů (on už se o něj král rybářů Jakub Vágner postará)... více Modeselektor + Thom Yorke: This... více Nejmladší generace amerického rapu si svojí cestu razí skrze mixtapy... více Poslechněte si pilotní singl The Full Retard nové desky Cancer for Cure veterána brooklynské rapové scény EL-Pho... více
úvod > diskuse > > Inventura před volbami (č...

fórum: Inventura před volbami (č. 8/2009)

diskusní fórum ke stránce: Inventura před volbami

PLNĚNÍ PROGRAMŮ

Miroslav Ottomanský | 16. duben 2009 11:05

Na neplnění předvolebních prohlášení, stranických a vládních programů by měli reagovat voliči. To se ovšem v ČR podle všeho neděje. A nebo jsou volební výsledky podvrh? Je to dost možné. Osobně například neznám žádného voliče ODS, ale přesto tato strana v mém bydlišti pravidelně získává přes 50 procent hlasů. Chtěl bych se někdy s někým z těch šesti set tisíc pražských voličů ODS seznámit:-) Představuji si ty záhadné sadomasochisty, nymfomanky, rasisty, šmelináře a psychopaty s napoleonským komplexem. Také Pavlík Morozov jistě volí ODS:-) V noci se vynořují z kanálu na Mariánském náměstí a každý si s sebou nese svou urničku.

RE: PLNĚNÍ PROGRAMŮ

Brňák | 21. duben 2009 14:58

Máte pravcu, volte Paroubka (nic jiného si nezasloužíte).

Pavel | 23. duben 2009 09:12

Tak to je zajímavé, já ve svém okolí zase neznám voliče ČSSD a ani KSČM, kde tedy oni podle vaší logiky berou hlasy? Nenechte se vysmát!

Miroslav Ottomanský | 23. duben 2009 18:14

Vidíte, já také neznám žádné voliče ČSSD a KSČM. To znamená, že celé je to podvod. Předstírají, že sčítají hlasy a přitom jsou výsledky předem domluvené... S tím by se mělo něco dělat:-) Pokud do této diskuze zavítá nějaký volič výše uvedených stran, nechť zde zanechá vzkaz, aby nás vyvedl z omylu. Ale vypadá to, že žádní takoví voliči prostě neexistují. To je teda síla!

Vojtěch Varyš | 25. duben 2009 16:54

Já znám osobně řadu voličů ODS (dokonce i dva členy této strany), několik voličů ČSSD a KSČM. Znával jsem i voliče zelených, SNK-ED, US-DEU, SPR-RSČ, Balbínovců...

Miroslav Ottomanský | 27. duben 2009 21:54

A to ti máme věřit? Co když nám jen věšíš bulíky? Nepracuješ u státní bezpečnosti, že tak dobře znáš velké množství voličů?