ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Wakushoppu 2/2012 Série improvizované hudby Wakushoppu se během roku existence stala důležitou součástí hudebního dění. Na druhém letošním večeru vystoupí noiseoví Lovci lebek a duo Jorge Boehringer & K!amm. Nejprve zvlášť a posléze všichni dohromady... další tipy
Karate - Rap - 80. léta... více Freeky tanečníci a freeks v novém videoklipu jihoafrické skupiny Die Antwoord I Fink U Freeky... více Skupina The Flaming Lips, která bude patřit mezi hlavní taháky letošních Colours of Ostrava předělala skladbu I Want You (She's So Heavy) od The Beatles... více Nancy Holt mluví a vzápětí slyší vlastní slova... více Alan Moore a Occupy London... více Modeselektor feat. Otto von Schirach: Evil Twin... více
úvod > diskuse > > Když 88 znamená hip hop (... > Autor ma pomylene pojmy

téma: Autor ma pomylene pojmy

téma je z fóra: Když 88 znamená hip hop (č. 11/2010)

Autor ma pomylene pojmy

Fanatic Liberál | 11. červenec 2010 23:09

Na to ze autor prispevku je hudobny publicista,su jeho znalosti ubohe. Skinheads a nackovia nie je ani zdaleka to iste...su to 2 rozdielne pojmi.Thor Steinar nosi mnoho ludi,nie len nackovia, su v tom videni aj antifaci.Je to znacka ako kazda ina. Kazdy druhy z nas nema rad cinanov za to ako ziju,nehumannost u nich, no kto nema cinske vyrobky doma? taky clovek neexistuje... preto je nezmysel odsudzovat znacku koli tomu,ze 60% z nej vlastni nacek... A Vladis,Kali urcite nie su nackovia... na Cesku a Slovensku sa hip-hop urcite nezlucuje s rasizmom... je to tu nezlucitelne. Poprosim autora clanku o doplnenie svojich vedomosti pred tym,ako zacne pisat clanok. Dakujem

RE: Autor ma pomylene pojmy

1111 | 19. červenec 2010 21:46

Oblečenie plní okrem iných funkcií aj funkciu odlišovaciu. Ako môžeš napísať, že v značke Thor Steinar boli videní aj antifáci? To je jeden z najväčších nezmyslov, aký som kedy čítal. Žiadny antifák by si nikdy nedal na seba značku, ktorá má neonacistické pozadie, sa zobuď. Okrem toho, 90% ľudí, ktorí túto unačku nosia sú neonanacisti. Zbytok je úplne zanedbateľný...

Fanatic Liberal | 05. říjen 2010 16:44

10% je zanedbatelnych? zobud sa! Zalezi aj na 1 percente. A to ze ma znacka Thor Steinar neonacistu za majitela, to mozem jebat!

1111 | 31. říjen 2010 09:53

Fanatic Liberal:

Ty si moc nepochopil, co som tym chcel povedat... Jednoducho, raper nema co nosit handry, ako nackovia, koniec, bodka. Takychto pozerov by tu bolo... A taki, ako Vladis, Kali, Miky Mora a podobni, co tam rapuju v mikinach TS, nech idu do pice, nech sa robia svoj rap, ale nejebu sa medzi nackov. Kurva ved hip-hop je predsa negersky...

patrik | 28. srpen 2011 00:25

a ty si tiež neger keď ta to tak trápi? lebo takého negra by netrápilo či máš čo do huby ty idiot

1111 | 29. srpen 2011 00:08

No ty si kus kokota... Nie som neger a nastastie ani raper, debilko, mne tu ide o nie co ine, ale to ty nepochopis. A vobec, strcte si rap a podobne negerske picoviny do prdele, koncim debatu, ked uz nadavky zapajame...

ahh | 29. srpen 2011 15:42

http://en.wikipedia.org/wiki/Thor_Steinar

Thor Steinar is a German clothing brand manufactured by Thor Steinar Mediatex GmbH, a subsidiary of International Brands General Trading, a Dubai-based company.

Nazi značka? Si na smiech, Thor Steinar vy dcerskou spoločnosťou odevnej firmy z Dubaja..

kokot | 28. říjen 2011 04:54

islamofasista vlastni neonacisticku znacku,hovno k hovnu sada fuck off

kokot | 28. říjen 2011 04:56

islamofasista vlastni neonacisticku znacku,hovno k hovnu sada fuck off rovnaka smradlava spina

MC Ober | 23. prosinec 2011 14:41

takže v česku není NS rap ? Zöptau Combat Über Alles !!!!!!