ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Nosorožec na Nové scéně V roce 1960, kdy měla francouzskou premiéru, byla hra Eugèna Ioneska chápána jako metafora vzniku kolektivistických totalitních režimů. Že se Nosorožec již osm měsíců po této premiéře objevil v Divadle E. F. Buriana, bylo vskutku pozoruhodné... další tipy
Nový snímek Paula Thomase Andersona s názvem The Master bude mít premiéru 12. října... více Čert vem Ratha, hokej i záhadného tvora, natočeného v blízkosti podmořského ropného vrtu nedaloko Britských ostrovů (on už se o něj král rybářů Jakub Vágner postará)... více Modeselektor + Thom Yorke: This... více Nejmladší generace amerického rapu si svojí cestu razí skrze mixtapy... více Poslechněte si pilotní singl The Full Retard nové desky Cancer for Cure veterána brooklynské rapové scény EL-Pho... více

téma: Ale, ale ... !

téma je z fóra: Rakouská zpráva o vlastní ubohosti (č. 12/2009)

Ale, ale ... !

kukulína | 25. červenec 2009 13:54

Milý pane Béme, nějak nechápu, proč přidáváte svůj příspěvek právě sem. Článek o tanci jistě může různým lidem připadat různě zajímavý, ale přes veškeré výhrady jsem v něm nalezla několik inspirujících asociací. V každém případě určitě byla spousta práce ho napsat a slušelo by se autorovi odpovědět v rámci tématu. Pro vás: jak je možné, že obyvatelé země tak malé mají tolik aut? Fakt by nestálo za to něco s tím udělat? Tj. ne zakazovat, ale třeba se podívat, jak toho dosáhli v zemích větších, aby přesvědčili obyvatele, aby se všude nevozili autem? Jistě jste už někdy slyšel o tzv. automobilové indukci. V takovém případě od přeautomobilizování ani láska k Blance nepomůže. Přejedou vás. A autíčko fakt není tak super neškodný vynález, jak se vám asi zdá.

RE: Ale, ale ... !

MUDr. Pavel Bém | 03. srpen 2009 07:45

Máte pravdu. Jsem přepracovaný. Skandalizace mé osoby mne ukrutně unavuje. Už aby bylo po volbách... Nechtěla byste se mnou jet do Tater?