ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Nosorožec na Nové scéně V roce 1960, kdy měla francouzskou premiéru, byla hra Eugèna Ioneska chápána jako metafora vzniku kolektivistických totalitních režimů. Že se Nosorožec již osm měsíců po této premiéře objevil v Divadle E. F. Buriana, bylo vskutku pozoruhodné... další tipy
Nový snímek Paula Thomase Andersona s názvem The Master bude mít premiéru 12. října... více Čert vem Ratha, hokej i záhadného tvora, natočeného v blízkosti podmořského ropného vrtu nedaloko Britských ostrovů (on už se o něj král rybářů Jakub Vágner postará)... více Modeselektor + Thom Yorke: This... více Nejmladší generace amerického rapu si svojí cestu razí skrze mixtapy... více Poslechněte si pilotní singl The Full Retard nové desky Cancer for Cure veterána brooklynské rapové scény EL-Pho... více
úvod > diskuse > > Stát smrdí od hlavy (č. 3...

fórum: Stát smrdí od hlavy (č. 3/2012)

diskusní fórum ke stránce: Stát smrdí od hlavy

Znovu musím upozornit, že ještě dřive, než Martin Škabraha zveřejnil tento článek, bylo stejné téma diskutováno pod článkem "Václav Klaus parazituje" v Deníku Referendum: http://www.denikreferendum.cz/clanek/12391-vaclav-klaus-parazituje

Do diskuse se tam ostatně sám Škabraha zapojil a řekl tam méně slovy vše, co rozepsal zde.

To je relevantní informace i pro čtenáře A2. Tak věřím, že administrátor můj příspěvek tentokrát nesmaže (sic!).

RE: Proč byla předchozí diskuse smazána? Cenzura na A2?!

k!amm | 02. únor 2012 19:04

upozornění pro všechny potenciální diskutující, který by se chtěli podepsat jménem klamm: pod tímto jménem zde uveřejňuje své příspěvky pouze hudební redaktor A2. ostatní příspěvky budou mazány. vážně. tohle jméno/nick je tabu. pokud to někdo nepochopí, další krok je pak kulka do hlavy. jednou si někdo myslel, že bude nosit stejný klobouk. už nemá na co si ho nasadit…

zeměměřič K. (dříve klamm) | 03. únor 2012 18:42

v tom případě sakra nechápu, proč byla smazána diskuse bez tohoto upozornění. to, že klamm a klamm jsou jedno a totéž, byl pouhý klam. asi picnu Škabrahu a bude klid!

martin škabraha | 04. únor 2012 09:37

Dobrý den. Ať už se jmenujete jakkoli, není mi jasné, co jste svým příspěvkem myslel. Že jsem to sám od sebe opsal? No v zásadě ano. Zdálo se mi, že Roman Kanda ve svém článku do Klause sice pořádně šije, ale nepojmenovává dostatečně jasně jádro jeho omylu. A protože se mi to zdálo důležité, tak jsem tam napsal to, co v o den dříve napsaném (a do redakce zaslaném) komentáři pro A2. Ádvojce jsem přece prodal svůj text jako literární útvar, ne svůj názor na Klausův projev.