ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Nosorožec na Nové scéně V roce 1960, kdy měla francouzskou premiéru, byla hra Eugèna Ioneska chápána jako metafora vzniku kolektivistických totalitních režimů. Že se Nosorožec již osm měsíců po této premiéře objevil v Divadle E. F. Buriana, bylo vskutku pozoruhodné... další tipy
Nový snímek Paula Thomase Andersona s názvem The Master bude mít premiéru 12. října... více Čert vem Ratha, hokej i záhadného tvora, natočeného v blízkosti podmořského ropného vrtu nedaloko Britských ostrovů (on už se o něj král rybářů Jakub Vágner postará)... více Modeselektor + Thom Yorke: This... více Nejmladší generace amerického rapu si svojí cestu razí skrze mixtapy... více Poslechněte si pilotní singl The Full Retard nové desky Cancer for Cure veterána brooklynské rapové scény EL-Pho... více

téma: Lidská zvědavost

téma je z fóra: Vydávání DVD v Čechách - filmový zápisník (č. 5/2010)

Lidská zvědavost

Eva Holá | 13. březen 2010 01:32

Těžko říct, "pane Soukup", co se vám honí hlavou. Vyvanula palčivá potřeba probírat filmový zápisník a nemáte náhradu? O několik spamů níže jsem četla, že chcete už jen zapomenout. Ten váš facebookový projekt téhož je patrně otevřený i vám, takže tam třeba odpověď na svou otázku najdete. Možná i Janu F, Moniku L. a Alenu Š., tady vás potká maximálně další únava, která by opět mohla vyústit ve 4 body obhajoby. Má i tohle něco společného s A2?

RE: Lidská zvědavost

Paní Holé-neHolé... | 13. březen 2010 08:34

Ne, "paní Holá", ten dotaz neměl (jak je v něm i napsáno) v nic vyústit, jen jsem chtěl na slušně položený dotaz slyšet jednoslovnou odpověď "ano" či "ne", asi proto, že já se pod své texty vždy podepisuji a tak nějak, ze slušnosti, očekávám i od druhých, že se neukrývají pod vymyšlená jména (či pod obecný nick "Filmy patří lidu"). Ale ta vaše ne-odpověď je svým způsobem výmluvná, z té vyhýbavosti křičí "ano" na sto honů...
:)

Eva Holá | 13. březen 2010 13:30

Asi proto, že slušnost je to poslední, co je vám vlastní, se tu projevu váš stihoman.

Petr Soukup | 13. březen 2010 14:33

Nebojte, paní "Holá", už vás tu těmi neslušnými dotazy po vaší skutečné identitě trápit nebudu.

Eva Holá | 13. březen 2010 19:47

Je mi jasné, že v situaci, kdy už se opět cítíte zase jako ten starý ZÓNA, který si "uhájil" své místo na slunci, nemohu napsat nic, co by nevyvolalo vaši jásavou reakci, prože vy chcete, vy chcete, vy chcete, mít pravdu. Jako michailus jste dal dostatečně najevo, co jste zač. Věnujte svůj vzácný čas konspiračním teoriím na jiné téma, třeba jak dostat na to zastaralé médium další film, který si to zaslouží a zároveň lépe pracujte jako vlastní PR, aby následné polemiky byly alespoň z částečně ověřených informací. Težko ale doporučit postup, který jste nikdy sám neaplikoval.

Petr Soukup | 13. březen 2010 20:14

Ano, vidíte mi až do mrzkého ledví. Mimochodem, a nejen za "Michailuse" jsem se v této debatě vydával, já dokonce napsal pod jménem "David Čeněk" i ten text do A2, s nímž jsem pak jakoby polemizoval, a to celé jen proto, abych "pracoval na vlastní PR".