ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Nosorožec na Nové scéně V roce 1960, kdy měla francouzskou premiéru, byla hra Eugèna Ioneska chápána jako metafora vzniku kolektivistických totalitních režimů. Že se Nosorožec již osm měsíců po této premiéře objevil v Divadle E. F. Buriana, bylo vskutku pozoruhodné... další tipy
Nový snímek Paula Thomase Andersona s názvem The Master bude mít premiéru 12. října... více Čert vem Ratha, hokej i záhadného tvora, natočeného v blízkosti podmořského ropného vrtu nedaloko Britských ostrovů (on už se o něj král rybářů Jakub Vágner postará)... více Modeselektor + Thom Yorke: This... více Nejmladší generace amerického rapu si svojí cestu razí skrze mixtapy... více Poslechněte si pilotní singl The Full Retard nové desky Cancer for Cure veterána brooklynské rapové scény EL-Pho... více
úvod > diskuse > > Vydávání DVD v Čechách - ... > Pro paní "Evu Holou"

téma: Pro paní "Evu Holou"

téma je z fóra: Vydávání DVD v Čechách - filmový zápisník (č. 5/2010)

Pro paní "Evu Holou"

Petr Soukup | 12. březen 2010 18:39

Paní "Evo Holá", od vašeho vstupu do této diskuze jsem se na to chtěl zeptat, a teď, když "vyvanula", je snad už vhodná příležitost - nejste náhodou stejná paní (že by Markéta N.?), která mi adresovala několik (nepodepsaných) příspěvků na oficiálním webu projektu Filmy patří lidu (i na facebookové verzi téhož projektu)? Jednak ta podobnost dikce i anti-zóní "argumentace" je až neuvěřitelná a po pravdě, osvětlilo by mi to i tu vaši nepřehlédnutelnou nevraživost... Nehledejte za tím nic jiného, než že jsem lidsky zvědav.