ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

anketa

Jak si představujete vlastní zahradu?

celkem hlasů: 29

Knižní a módní malotrh V neděli 26. května se uskuteční knižní a módní malotrh č. 3, tentokrát věnovaný literatuře v ženském rodě. Proběhne před klubem Cross, Plynární 1096/23, metro Nádraží Holešovice. Cílem je příjemná atmosféra akce pod širým nebem (za nepříznivého počasí uvnitř)... další tipy
Režisér Paul Schrader natočil podle scénáře Breta Eastona Ellise snímek The Canyons a sestříhal k němu teaser v duchu kinematografie 50. let... více Letošní držitelé hudební ceny Mercury, Alt-J, vyslali do světa divný klip ke skladbě Fitzpleasure... více The Man With The Iron Fists Soundtrack... více Záznam koncertu skupiny New Order z Berlína... více
úvod > diskuse > > Zmeškal a supi - literárn...

fórum: Zmeškal a supi - literární zápisník (č. 4/2009)

diskusní fórum ke stránce: Zmeškal a supi - literární zápisník

Chudák Zmeškal

Markéta | 25. červenec 2009 22:38

Rozhovor s panem Zmeškalem na ČT jsem videla celkem dávno a hlasitě jsem u něj nadávala. Arogance, neznalost a drzost tazatele byly ubohé, ale Zmeškalovi to nijak neublížilo vlastně naopak - kontrast arogantního, plytkého atd. moderátora x přijemnému, pokornému, inteligentnímu, vzdělanému člověku - mé sympatie k Zmeškalovi akorát prohloubil. Nicméně jsem ráda, že na to někdo upozornil. Tento článek není zbytečný.

Jak jste na to přišel...

Petr | 03. březen 2009 14:52

... napsat tenhle článek a někam ho zanést?

Klasika

Iva | 27. únor 2009 14:22

Svoboda je free... :)

jak jste na to přišel, napsat knihu?

terka | 26. únor 2009 20:11

Pro p.Bílka:Děkuji za Váš článek, směju se tu nad ním v práci! Je to trefné