ISSN 1803-6635

hledat

přihlášení

Nosorožec na Nové scéně V roce 1960, kdy měla francouzskou premiéru, byla hra Eugèna Ioneska chápána jako metafora vzniku kolektivistických totalitních režimů. Že se Nosorožec již osm měsíců po této premiéře objevil v Divadle E. F. Buriana, bylo vskutku pozoruhodné... další tipy
Nový snímek Paula Thomase Andersona s názvem The Master bude mít premiéru 12. října... více Čert vem Ratha, hokej i záhadného tvora, natočeného v blízkosti podmořského ropného vrtu nedaloko Britských ostrovů (on už se o něj král rybářů Jakub Vágner postará)... více Modeselektor + Thom Yorke: This... více Nejmladší generace amerického rapu si svojí cestu razí skrze mixtapy... více Poslechněte si pilotní singl The Full Retard nové desky Cancer for Cure veterána brooklynské rapové scény EL-Pho... více
úvod > diskuse > > Zmeškal a supi - literárn...

fórum: Zmeškal a supi - literární zápisník (č. 4/2009)

diskusní fórum ke stránce: Zmeškal a supi - literární zápisník

Chudák Zmeškal

Markéta | 25. červenec 2009 22:38

Rozhovor s panem Zmeškalem na ČT jsem videla celkem dávno a hlasitě jsem u něj nadávala. Arogance, neznalost a drzost tazatele byly ubohé, ale Zmeškalovi to nijak neublížilo vlastně naopak - kontrast arogantního, plytkého atd. moderátora x přijemnému, pokornému, inteligentnímu, vzdělanému člověku - mé sympatie k Zmeškalovi akorát prohloubil. Nicméně jsem ráda, že na to někdo upozornil. Tento článek není zbytečný.

Jak jste na to přišel...

Petr | 03. březen 2009 14:52

... napsat tenhle článek a někam ho zanést?

Klasika

Iva | 27. únor 2009 14:22

Svoboda je free... :)

jak jste na to přišel, napsat knihu?

terka | 26. únor 2009 20:11

Pro p.Bílka:Děkuji za Váš článek, směju se tu nad ním v práci! Je to trefné