Triptych

I.

Šeříky. Šeřík ve váze. Obrazšeříky. Obraz šeříky originál.Kytice šeříků. Šeřík v černé váze.Zátiší s šeříkem. Starý obrazšeříky ve váze. Šeříky v košíku.Šeříky obraz olejomalba. Retrošeříky. Obraz šeřík. Zátiší s vázoušeříků. Krásný olej obrazu šeříky.Šeříky na plátně. Malovaný šeřík.Zátiší s vázou šeříku. Šeříkyv zelené váze. Zátiší šeříkyve váze. Šeříky v zátiší s vázou.Šeřík s listy na stole s ubrusem.Šeřík. Šeříky. Obraz s šeříkem.Šeříky. Šeříky. Olej šeříky.

 

II.

Na pravé dolní straně protržen.Velmi hezký obraz s atmosférou.Rám původní a krásně zpracováno.Rám původní a neoprýskaný.Velká olejomalba v nálezovém stavu.Olej krásná práce vypracování květu.Z pozůstalosti krásný velký obraz.V masivním pozlaceném rámu.Zdání čárky a jiné odlesky jsou jenodrazy na skle. Olej na lepence.Na kartonu. Na tvrzeném kartonu.Kombinovaná technika pod sklem.V pěkném rámu. V dobrém stavu.Krásné barvy. Skvělý stav.

 

III.

Koupil jsem ho i s chalupou,majitelé už nežijou. Byl naší tety,dala ho manželovým rodičůmk výročí – od 1970 jim visel v obýváku.Z pozůstalosti rodičů. Po sestře Miladě,měla byt zařízený starým nábytkem,umřela na embolii ve třiceti šesti,už je to 33 let. Pak byl na chalupě.Obraz jsem získala dědictvím po rodičích,kteří jej získali dědictvím po strýci,otcovu bratru, doktoru práv z Loun.Obraz dostala tchýně od své maminky,když se vdala, stěhovala do nového.Víc nevím. Nic nevím. Nejsem znalec.Mám malý byt – není kam obraz dáti.Nehodí se mi do bytu. Nevím,odkud ho měli. Nezjistím, nevím.Nehodí se nám. Tolik ve zkratce.

 

Báseň vybral Petr Borkovec