Hledáme: Social media manager v A2 kulturním čtrnáctideníku

Do našich řad hledáme kolegyni/kolegu na pozici social media manager, která/ý posune online propagaci uznávaného kulturního časopisu na další úroveň. Ačkoliv jsme časopis „novinového formátu“, víme, že bez zajímavého a funkčního online obsahu se v současnosti neobejdeme. 

 

Kdo jsme?

Od roku 2005, kdy A2 začala vycházet, na jejích stránkách publikovaly stovky autorů, redakcí prošly desítky kolegů a kolegyň. Stáli jsme u zrodu řady zásadních počinů – ať už se jednalo o knižní či hudební festivaly nebo třeba o komentářový web. Těžištěm nicméně zůstává tištěného vydávání časopisu s kvalitním obsahem – mezi stálé přispěvatele ovšem nepatří jen respektovaní publicisté, akademičtí pracovníci, umělci, aktivisté a další osobnosti společenského a kulturního dění, ale také začínající autoři. 

A2 má pověst levicově zaměřeného média, pro fungování redakce však vždy byla a nadále zůstává zásadní názorová pluralita a otevřenost. Redakční kolektiv A2 se dlouhodobě rozvíjí jako přátelské, rovnostářské, neformální prostředí, na jehož podobě se podílí každý z členů redakce. Asi i díky tomu se daří tento neziskový projekt v trvale podfinancovaném sektoru dlouhodobě udržet.

 

Co bude náplní vaší práce?

správa našich sociálních sítí (Facebook, Instagram, Twitter)

vytváření obsahu sociálních sítí a komunikační strategie s našimi sledujícími

tvorba content plánů a strategické plánování

vytváření grafických podkladů (Canva, Adobe Photoshop atd.)

 

Co požadujeme?

prokazatelnou praxi v oblasti správy sociálních médií

zkušenost s prací v Business Manageru

orientaci v kulturních a společenských tématech

výbornou znalost češtiny slovem i písmem

možnost dojíždět na porady do Prahy

 

Co nabízíme?

práci v rozsahu 1–2 hodin denně, flexibilní pracovní dobu

finanční odměnu 7000 Kč měsíčně (DPP, OSVČ)

neformální pracovní prostředí v zavedeném a respektovaném kulturním časopisu

 

Nástup od 2. ledna 2023, předání agendy během prosince 2022.

Motivační dopis (max. 1000 znaků), CV a dva referenční kontakty zašlete do 25. listopadu 2022 na [email protected]. V předmětu e-mailu uveďte SOCIAL MEDIA MANAGER.