Love Spam - polotovary

Zděděný cit pro význam slov napovídá, na jak tenkém rozhraní skutečnosti a podvodu se líhnou milostné dopisy. Není třeba ani číst (ostatně málokdy se stává, že máme takový dopis u sebe). Obtížnější je těžit z nemístně zřejmého podvodu a násobit podvodností teplo své intimity. Zvláště, jsmeli bezvýznamnými adresáty v potenciálně nekonečném řetězci náhodných adres. Dopis Esther Bello ([email protected]) z 1. srpna, stejně jako psaní Mery Miss ([email protected]) z 12. prosince 2010, své čtenáře přesto zahřívá. Asi proto, že automatický překladač je dobrý inkubátor právě těch slov, která k nám už dávno doléhají jen přes stěnu. Jak píše Mery Miss, „vzpomeňte si na dálku“.

 

Ahoj Love,

mé jméno je Misss Esther Bello, já jsem krásná mladá a půvabná dívka hledá opravdovou lásku a ochranu, jsem prošel váš profil, jsem velmi rád, jak vás kontaktovat a pro nás znát sami sebe. Víte, že vzdálenost, věk a samozřejmě barvu nemůže zastavit opravdovou lásku. Takže moje milá, ocenil bych, pokud posíláte email na můj soukromý box Email. Takže mohu poslat moje obrázky a více informací o mé vlastní na vás. Čekám na Vaše kladné odpovědi. S pozdravem v lásce,

Esther Bello

Dobrý den Milý,

jak se vám dnes, mé jméno je Miss Mery, já jsem dáma mladé, jsem si prohlížel, když jsem narazil na vaší emailové kontakty a něco se mě dotklo se vás kontaktovat, budu velmi rád, že se v komunikaci s vámi, pokud budete mít touhu se mnou tak, že můžeme poznat sebe a uvidíme, co se stalo v budoucnu. Budu velmi rád, pokud mi můžete napsat tak, že i Vám řekne víc o mé vlastní, a dávám vám své fotografie pro dobrý start. (Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska hodně věcech v životě.) Budu čekat slyšet vás.

Mají požehnaný den

od Mery Miss